Visual met de tekst 'onze website is vernieuwd!'

De website van Wijkplatform Oosterboer-Ezinge is vernieuwd! Wijkplatform Oosterboer-Ezinge heeft de afgelopen periode gewerkt aan een meer toegankelijke website. De webpagina’s zijn aangepast zodat informatie over Oosterboer en Ezinge makkelijker vindbaar is. Actueel nieuws wordt gedeeld via de nieuwspagina en in de agenda is te vinden wat er in beide wijken te doen is.

Wijkaanpak

Helemaal nieuw is de pagina over de wijkaanpak Oosterboer (zie voor meer informatie het artikel verderop in deze wijkkrant). Op deze pagina delen gemeente Meppel en Wijkplatform Oosterboer Ezinge het laatste nieuws over de wijkaanpak. Eind december en januari kunt u via de website ook uw mening geven over de onderwerpen van de wijkaanpak. We horen graag waarvoor extra aandacht moet komen in Oosterboer. Houd onze website goed in de gaten!

Kom jij ons helpen? 

Wijkplatform Oosterboer-Ezinge is op zoek naar een vrijwilliger die wil helpen met het beheren van de website en sociale mediakanalen. Samen met een ander wijkplatformlid plaatst u nieuwsberichten, vult u de agenda en houdt u Facebook en Instagram bij. Ook jongeren zijn van harte welkom om te reageren! Bent u degene die wij zoeken? Stuur een berichtje naar info@wijkplatformoosterboerezinge.nl.