Uitnodiging jongeren voor het meedenkspel op 10 februari

Op woensdagavond 10 februari spelen we om 19.30 uur een super gaaf online spel om van de jongeren uit Oosterboer te horen hoe het is om in Oosterboer te wonen en op te groeien. Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud en lijkt het je leuk om mee te spelen? Meld je dan aan door een appje te sturen naar 06-53657914. Voor alle deelnemers hebben we een cadeautje én je maakt bovendien kans op €25,00 aan Meppeler-bonnen. Na inschrijving ontvang je verdere instructies voor het spelen van het spel.

Het spel wordt georganiseerd in het kader van de Wijkaanpak Oosterboer. Gemeente Meppel wil onderzoeken of er voor de toekomst dingen in de wijk moeten veranderen. Dat gaat zowel over de buitenruimte (zoals het groen als de straten), als over sociale dingen (ontmoetingen in de wijk, plekken voor jongeren etc.). Grote onderwerpen zoals duurzame energie komen ook aan bod. Al die veranderingen noemt de gemeente samen de ‘wijkaanpak Oosterboer’.

De gemeente wil graag van de inwoners van de wijk horen wat zij belangrijk vinden voor de toekomst. Niet alleen van volwassenen, maar zeker ook van jongeren. Zo weten we zeker dat de wijkaanpak straks aansluit bij de wensen van alle inwoners van de wijk. Jongeren mogen daar zeker niet in ontbreken. Doe je mee?

Lees hier meer over de wijkaanpak.