De wijkkrant van september 2023 is uit! De krant wordt deze week rondgebracht in de Oosterboer en Ezinge. Niet ontvangen? De krant is af te halen bij Bakkerij Steenbergen in winkelcentrum Oosterboer. De krant is ook te downloaden Wijkkrant september 2023 Wijkkrant september 2023 . Opmerkingen of informatie? Stuur een mailtje naar info@wijkplatformoosterboerezinge.nl.

De wijkkranten van maart en juni 2023 zijn ook beschikbaar! Niet ontvangen? De krant is op te halen bij Bakkerij Steenbergen in winkelcentrum Oosterboer. De kranten zijn ook te  downloaden: Wijkkrant maart 2023 of Wijkkrant juni 2023 Opmerkingen of informatie? Stuur een mailtje naar info@wijkplatformoosterboerezinge.nl.

De wijkkrant van december 2022 is uit! De krant wordt/is deze week rondgebracht in Oosterboer en Ezinge. Niet ontvangen? De krant is te downloaden; Wijkkrant December 2022. Opmerkingen of informatie? Stuur dan een mailtje naar info@wijkplatformoosterboerezinge.nl.

De wijkkrant van september 2022 is weer uit! De krant wordt deze week rondgebracht in Oosterboer en Ezinge. Niet ontvangen? De krant is te downloaden; Wijkkrant september 2022. Opmerkingen of informatie? Stuur dan een mailtje naar info@wijkplatformoosterboerezinge.nl.

Het begint weer een beetje…. tuinen worden weer ingezaaid, zaadjes in de grond gestopt, plantjes geplant. Altijd spannend om te zien of het opkomt want heb je de zaadjes wel goed in de grond gedaan. Netjes bij elkaar en op een rijtje. Maar hoe moet het eigenlijk allemaal? Waar moet je aan denken en wat […]

Vandaag namen de eerste revalidanten hun intrek in het spiksplinternieuwe revalidatiecentrum Reestdal Revalidatie van Noorderboog. Precies twee jaar en elf dagen nadat de eerste paal werd geslagen. De eerste cliënt die over de drempel werd gereden was  mevrouw Gerrie Moeke uit Meppel. Samen met alle andere revalidanten uit Reggersoord nam zij vandaag haar intrek op […]

Logo wijkaanpak Oosterboer

Eind november heeft de gemeenteraad van Meppel gekeken naar het vervolgtraject voor de Wijkaanpak Oosterboer. De uitgangspunten die hiervoor opgesteld zijn door de partners in de wijkaanpak zijn vervolgens door de raad goedgekeurd. We kunnen dus met elkaar aan de slag. Helaas kon dit artikel niet meer in de wijkkrant geplaatst worden dus publiceren we […]

De wijkkrant van maart 2022 wordt binnenkort rondgebracht in Oosterboer en Ezinge! Niet ontvangen? De krant is te downloaden; Wijkkrant maart 2022. Opmerkingen of informatie? Stuur dan een mailtje naar info@wijkplatformoosterboerezinge.nl.

Bespaar energie én geld met een superleuk spel. ‘Welke apparaten slurpen de meeste stroom?’ En: ‘Hoeveel lampen branden er in huis?’ Een paar van de vragen die aan de orde komen in het spel Junior Energiecoach. Door leerzame challenges, puzzels, experimenten en winacties ontdekken kinderen en ouders via dit spel waar ze in huis energie […]

De wijkkrant van december 2021 is weer rondgebracht in Oosterboer en Ezinge! Niet ontvangen? De krant is te downloaden; Wijkkrant december 2021 Opmerkingen of informatie? Stuur een mailtje naar info@wijkplatformoosterboerezinge.nl.