Wil jij gebruik maken van onze deelauto? Deze dienst wordt aangeboden door JustGo. Hun voorwaarden en tarieven zijn van toepassing. Wijkplatform Oosterboer/Ezinge is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de diensten van JustGo. Voor aanmelden ga je naar de website van JustGo: https://bo.wego.app/#/signup/JustGo-OosterboerMeppel

Op de projectwebsite van JustGo

  • Kun je je aanmelden door de deelauto
  • Staan de tarieven
  • Staan antwoorden op veel gestelde vragen (FAQ’s)
  • Kun je de JustGo-app (Android + iOS) downloaden)
Ontkoppel de laadkabel door de laadpas tegen de laadpaal te
houden. Neem de laadkabel mee in de achterbak. De laadpas vind je in het dashboard kastje. De deelauto is een automaat. Houd met je voet de rem (linker pedaal) ingedrukt en druk op de knop START/STOP.
Na starten staat de auto in P ofwel in de Parkeerstand. Schakel naar voren: R (=Reverse) voor achteruit. ) Schakel naar je toe (D/B) om te gaan rijden. Dit is alleen mogelijk door gelijktijdig ook de beveiliging te ontgrendelen. Druk op de knop aan de linkerzijkant van de hendel (zie vinger op de foto)..
Tip: bij ‘B’ naast Drive (D) laadt de accu op met de remenergie . Trek de hendel nog een keer naar achteren om de auto in ‘B’ te zetten. Hierdoor heb je een groter rijbereik.

In het dashboardkastje bevinden zich het kentekenbewijs, de handleiding van de Corsa-e en de gleuf voor de laadpas (zie de oranje verlichte gleuf op de foto). Stop de laadpas na gebruik weer terug in de gleuf.

Laden is altijd gratis. De kosten zijn al verwerkt in het tarief. Laden kan met de laadpas bij iedere openbare laadpaal en iedere snellader langs de snelweg. De laadpas bevindt zich in de houder in het dashboardkastje. Ligt de pas er niet? Kijk dan in de middenconsole (armleuning) of in de zijvakken van de deur.

Onderweg laden mag, maar gaat ten koste van je reserveringstijd. Het is slimmer (als het kan) om de deelauto op te laden na je reservering. Je hoeft de auto dus ook niet ‘volgeladen’ terug te brengen. Parkeer de auto bij de laadpaal achter de tennishal. Haal de laadkabel weer uit de achterbak. Sluit de kabel eerst aan op de laadpaal en vervolgens aan op de laadpoort van de auto (beide stevig aandrukken!). Houd vervolgens de laadpas voor de sensor van de paal. Het lampje op de laadpaal kleurt ‘blauw’ als het laadproces is gestart.

Heb je vragen of gaat iets niet helemaal naar wens?

Wij als Wijkplatform Oosterboer/Ezinge zijn niet de eigenaar van de deelauto. Neem dus contact op met de JustGo Driversdesk: +3185 048 5700. Dit telefoonnummer kun je ook vinden op het dashboard van de deelauto. Kijk ook op de webpagina justgo.nl/faq. Ook is er handleiding in PDF beschikbaar om te printen.