De wijkkrant van juni 2024 is uit. De wijkkrant is in Oosterboer en Ezinge bezorgd. Heeft u geen krant ontvangen? De krant is af te halen bij Bakker Steenbergen in Winkelcentrum Oosterboer. De krant is ook te downloaden Wijkkrant juni 2024. Opmerkingen of informatie? Stuur een mailtje naar info@wijkplatformoosterboerezinge.nl.

De wijkkrant van maart 2024 is uit. De wijkkrant is in Oosterboer en Ezinge bezorgd. Heeft u geen krant ontvangen? De krant is af te halen bij Bakker Steenbergen in Winkelcentrum Oosterboer. De krant is ook te downloaden Wijkkrant maart 2024. Opmerkingen of informatie? Stuur een mailtje naar info@wijkplatformoosterboerezinge.nl.

Wandel ook mee! Huisartsenpraktijken in Meppel doen mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2024. Vanaf dinsdag 30 april wandelen wij elke week, ongeveer 20 weken lang, samen met een groep deelnemers in de buurt. Wil je werken aan je gezondheid? Je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen. Wat is de Nationale […]

De wijkkrant van december 2023 had u nog te goed! De krant is rondgebracht in de Oosterboer en Ezinge. Niet ontvangen? De krant is ook te downloaden wijkkrant december 2023 Opmerkingen of informatie? Stuur een mailtje naar info@wijkplatformoosterboerezinge.nl.

Aanstaande donderdag 23 november is de Bijeenkomst Aardgasvrij Oosterboer. U heeft hiervoor een uitnodiging gekregen. We zijn heel blij met het grote aantal aanmeldingen dat we ontvangen! Vanwege de grote belangstelling is de locatie van de bijeenkomst gewijzigd naar De Samenstroom, zodat er voldoende plek is voor alle aanwezigen. Locatie Bijeenkomst Aardgasvrij Oosterboer: De Samenstroom […]

In 2040 wil gemeente Meppel volledig aardgasvrij zijn. Hiervoor maakt de gemeente een warmteplan voor elke wijk, waarin staat beschreven hoe en wanneer de wijk aardgasvrij wordt. Na Berggierslanden en Koedijkslanden is Oosterboer in het vierde kwartaal van 2023 aan de beurt om een warmteplan te maken. Het warmteplan volgt op de Transitievisie Warmte die […]

De wijkkrant van september 2023 is uit! De krant wordt deze week rondgebracht in de Oosterboer en Ezinge. Niet ontvangen? De krant is af te halen bij Bakkerij Steenbergen in winkelcentrum Oosterboer. De krant is ook te downloaden Wijkkrant september 2023 Wijkkrant september 2023 . Opmerkingen of informatie? Stuur een mailtje naar info@wijkplatformoosterboerezinge.nl.

De wijkkranten van maart en juni 2023 zijn ook beschikbaar! Niet ontvangen? De krant is op te halen bij Bakkerij Steenbergen in winkelcentrum Oosterboer. De kranten zijn ook te  downloaden: Wijkkrant maart 2023 of Wijkkrant juni 2023 Opmerkingen of informatie? Stuur een mailtje naar info@wijkplatformoosterboerezinge.nl.

De wijkkrant van december 2022 is uit! De krant wordt/is deze week rondgebracht in Oosterboer en Ezinge. Niet ontvangen? De krant is te downloaden; Wijkkrant December 2022. Opmerkingen of informatie? Stuur dan een mailtje naar info@wijkplatformoosterboerezinge.nl.

De wijkkrant van september 2022 is weer uit! De krant wordt deze week rondgebracht in Oosterboer en Ezinge. Niet ontvangen? De krant is te downloaden; Wijkkrant september 2022. Opmerkingen of informatie? Stuur dan een mailtje naar info@wijkplatformoosterboerezinge.nl.